Samlivskurs Ullensvang

Dato
1. November - 3. November 2013
Pris
se under
Sted
Hotel Ullensvang

Bondepar har sine utfordringer. De må håndtere både gardsdrift, parforhold og familieliv, tradisjoner og forpliktelser. Hverdagen er travel og kommunikasjonen kan lett gå i stå. De gode stundene blir nedprioritert eller glemt. Kurset handler om å stimulere til vennskap og glede midt i en travel hverdag. Målet med samlivskurset er at paret blir oppmerksom på hvilke konflikter som kan skade forholdet, få verktøy til å forbedre kommunikasjonen og til å løse problemer. Tema blir belyst gjennom innledninger, foredrag og drøftinger av aktuelle situasjoner.

Kurset skjermer om parenes privatliv. Inger trenger å dele personlige erfaringer i plenum. Succession sitt samlivskurs: Meg og deg – OSS livet ut? kan være en investering og gave til parforholdet. Det vil være anledning for parsamtaler med Nina og Bent Rune lørdag ettermiddag.

Kurset ledes av familieterapeutene Nina Sletteland og Bent Rune Sinnes.

Sted: Hotel Ullensvang

Kursavgift kr 4600 pr par.

Konferansepakke for boende og ikke boende på Hotel Ullensvang, kr 510,- pr. person som inkl. møtelokale alle dager, 2 retters lunsj lørdag og kaffe.

Tilbud om Weekend pakke Hotel Ullensvang kr 2170 pr person i dbl rom. med utsikt mot eplehagen. Rom med fjordutsikt kr 2570,-.Prisen inkl 2 overnattinger, frokost lørdag og søndag, middag fredag og lørdag.

Kurset starter fredag kl 18 og avsluttes til kl 11 på søndag etter en morgensamling.

Det er bindende påmelding.  Påmelding med navn, fakturaadresse og evt. spørsmål kan sendes; bent.rune@succession.no , telefon 97512353. Kursavgiften refunderes ikke ved sykdom uten egen avtale.