Blogg

Ikke vent til krisen er et faktum.

IMG_0625

Dagens Næringsliv setter stadig fokus på gründere og samliv. Det vet jeg er viktig for mange.

«Hadde jeg oppdaget Succession for ett år siden, hadde jeg tatt kontakt og bedt om hjelp. Nå er vi nettopp gjennom meklingene og samlivsbruddet med konkursen er total.»

Slik formidlet en bedriftseier sin stille fortvilelse. Han og kona stod på seint og tidlig hvor jobb, familieliv og eierskap hadde gått i ett.  Er dette medaljens bakside?

En annen bedriftseier sa:
«Hadde penger vært målet hadde jeg sluttet for lenge siden. Min indre motivasjon fører meg videre. Nå er jeg forpliktet på gjøre det beste for min familie, mine medarbeidere og deres familier. Det er veldig motiverende.»  En annen av medaljens sider?

De fleste eiere vil også være hjelpere og investerer både av sin tid, erfaring og sine midler i annen privat virksomhet.  Dette vet mange nyetablerere og gründere er helt avgjørende for deres videre utvikling.  Andre bygger opp egenkapital og skaper et trygt fundament for driften.

Jeg er av de som mener eiere og gründere også vil tjene på å investere i et supplerende fundament.

Ja, vi omtaler det gjerne som selvfølgelig.  Jeg tenker på de investeringer som må gjøres for å bygge par- og familieforhold.  Relasjonen til ektefelle, samboer, barn og andre familiemedlemmer kan være blant de viktigste produksjonsfaktorene.

Jeg vil påstå at de som investerer i en økonomisk plattform sammen med en relasjonsplattform til sine mest betydningsfulle, står sterkest når det blir trangere tider.

Hva er selvfølgelig?

Jeg gav dette spørsmålet til en 4. klasse i forbindelse med en tale jeg forberedte. Ei jente svarte at hun mente det som er selvfølgelig er det som er ekstra viktig. Hun har et godt poeng.

Hvordan er dine vaner for å anerkjenne dine selvfølgelige og mest betydningsfulle i familien, jobben og blant venner?

Det er vel helt ok at eierskapet er lønnsomt og at relasjoner er betydningsfulle?

Har du reaksjoner på denne bloggen?  Du må gjerne dele de med meg på: bent.rune@succession.no

28. feb, 2016